Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Hegyvidéki Smooth Jazz Klub | Zolbert


MOM Kulturális Központ

2018. december 7. 19:30

A szaxofonos, zeneszerző és producer 2013-ban “Frappé” címűdalával megnyerte a Zuglói Smooth Jazz Klubáltal szervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját. 2014-ben pedig a 90.9 Jazzy RádióVII. Jazzy Jazz Dalversenyének fődíjasalett “Friendship” című szerzeményével, amely a szakmai zsűri döntése alapján a legjobb hangszerelésért járókülöndíjat is megkapta. Szintén ebben azévben zenésztársaival a VeszprémFest nagyszínpadán lépett fela világhírű, brit The Brand New Heavies előzenekaraként. 2015-ben jelent meg Onecímű debütálónagylemeze, mely a smooth jazz műfaj őshazájában az Egyesült Államokban a legendás JazzTrax rádióazév legjobb lemezeités dalaitösszefoglalóTOP 25-ös listáján a 10. helyre került fel.2016-ban megalapította saját borfesztiválját a Zolbert Jazz & Wine Fest-et, mely a neszmélyi borvidék kulturáliséletétépíti, teljesen új megközelítést behozva a hazai fesztiváléletbe. 2017-ben jelent meg második albuma az Inside Out”,melyen 12 instrumentális kompozíciómellett, helyet kapott Takács Nikolassal közös dala a “Miami Nightsis.Legújabb, 17 dalt tartalmazó,élő koncertlemeze a "Live", melyet egy 10 fős nagyzenekarral rögzített, idén március 30-án jelent meg.

A művész által képviselt zenei irányzat a populáris jazz színes palettáját idézi, a smooth jazz, a funkés a soul műfajok egyedülálló ötvözeteiként, amelyekben a szenvedélyesés pozitív hangulatok modern hangszerelésekben szólalnak meg.A produkcióaz elmúlt 5évben több, közel 150 koncertet adott.

https://www.zolbertmusic.com/

https://www.facebook.com/zolbertmusic/

https://www.instagram.com/zolbertmusic/

https://www.youtube.com/ZolbertMusic